3220 0111 info@incento.com

Masterclass – Projektledelse i en dynamisk virkelighed

Navigation frem for styring

På det intensive 2-dages forløb, Masterclass i Projektledelse, lærer du at navigere effektivt, selv om kompleksitet og dermed uvished står lysende klar. Projektledelse og kompleksitet går således ofte hånd i hånd. 

Projektlederens store udfordring er at være tilpasningsdygtig ift. den foranderlighed, projekter oftere og oftere er underlagt. Og det sætter den udvidede værktøjskasse dig i stand til.

For at være en stærk og fleksibel projektleder må du supplere de klassiske projektværktøjer med metoder, der understøtter resultatskabelse i dynamiske omgivelser præget af uvished og uforudsigelighed.

På Masterclass i Projektledelse opbygger du en mere fleksibel værktøjskasse, idet du arbejder både med klassiske værktøjer og med supplerende metoder, der sikrer dig resultater, når virkeligheden bliver mere dynamisk og foranderlig.

Det handler om at lære at navigere effektivt i uvished.

Udbytte for virksomheds, organisation og deltagerne

  • I bliver endnu bedre til at skabe resultater gennem projekter, selv når graden af uforudsigelighed og mængden af nødvendige justeringer er høj
  • I får suppleret de klassiske værktøjer med en række gennemprøvede metoder, der giver dig en mere fleksibel projektledelsesstil
  • I får simple principper for at forstå uvisheden og dens betydning i dit projekt
  • I får svar på, hvorfor uvished ikke kan imødegås gennem konventionel risikohåndtering
  • I opnår forståelse for, hvorfor konteksten og ikke slutmålet er det mest afgørende for resultatet
  • I får indsigt i menneskelige faktorer, der kan hæmme navigationen – og metoder til at imødegå dem

 

Udgangspunktet for dette forløb er vores bog fra 2019:

Forsiden på bogen Projektkompasset - Projektledelse i en foranderlig virkelighed.

Bogen har fået en række gode anmeldelser, hvilket du kan læse mere om her:

“Bogen, der er velskrevet, bygger på et solidt teoretisk fundament og inddrager praksis på fornuftig vis, henvender sig til alle der gerne vil have bedre mulighed for at argumentere og navigere i situationer, eller hele projekter, hvor løsningen ikke er noget du bare kan se med en kikkert, der er stærk nok. Er din (projekt)verden primært af den emergerende type, vil du blive rigtig glad for denne bog. Selvom du „kun” arbejder i et delvist emergerende miljø vil du have glæde af bogen. Med andre ord, vil nærmest alle der arbejder med projekter, kunne bruge Projektkompasset til noget godt.
Boganmeldelse – Dansk Projektledelse (Anmeldelse i Projektledelse #1 2020)

“en velunderbygget bog …  Bogen kan anbefales til den erfarne projektleder, der har prøvet at stå i komplekse situationer. Mange af metoderne kan også sagtens bruges i simple og mindre komplicerede aktiviteter.”
Boganmeldelse – DJØF Bladet  (Anmeldelse fra DJØF Bladet Nr. 1 2020: https://www.e-pages.dk/djof/155/)

“De enkelte sektioner i bogen rummer interessante vinkler og provokationer, som vil gavne selv meget erfarne projektledere. Der findes mange detaljerede procesøvelser i bogen. De er udførligt beskrevet, og dermed kan de let overføres til projektlederens daglige praksis. … den kan skabe refleksion og præge til fornyelse af din projekttilgang.”
Boganmeldelse – InsideBusiness

“Kompleksiteten er ifølge Jacob Christoffer Pedersen en dynamisk størrelse. Denne dynamik må man navigere sig vej igennem løbende frem for at tro, at man kan planlægge sin vej igennem enhver situation, før den er opstået. Agiliteten findes nemlig, som Jacob Christoffer Pedersen skriver, ikke i metoderne, men i den aktive og fortløbende vurdering af konteksten.”
Boganmeldelse – Computerworld

Skal vi tale sammen?

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om vores ydelser.

Tlf: 3220 0111

Send os en besked