3220 0111 info@incento.com

Bøger

Vi taler ikke blot om de ting, vi brænder for. Vi skriver også bøger om det. Det er indtil videre blevet til nedenstående bøger, og flere er på vej. Alle udkommer de på anerkendte, danske forlag.

Hvad gør man, når det uvisse ikke kan sættes på formel og regnes ud? Hvordan tager man uvisheden på sig og slipper trangen til altid at være i kontrol?

Tag med bogens forfattere ind i kompleksitetens skygger, når de assisteret af internationalt anerkendte  forskere demonstrerer, hvordan ledere kan lære at navigere i en stadigt mere foranderlig verden. Undervejs udfoldes både teorier om kompleksitet og en række konkrete metoder til at udvikle en fleksibel ledelsespraksis, der i højere grad matcher kompleksiteten. 

UVIS er ikke en traditionel ledelsesbog. Den udfordrer læseren med sin form ved at trække på film, litteratur, filosofi, musik samt performance- og billedkunst i en søgen efter supplerende tilgange til at forstå og arbejde med ledelse. 

Bogen henvender sig til ledere, der ønsker at bevare handlekraften midt i uvisheden og skabe resultater i en uforudsigelig virkelighed, der aldrig står stille. 

Projektkompasset tager udgangspunkt i kompleksitetsvidenskaben og i en grundlæggende forståelse af, at kompleksiteten ikke er noget, der skal regnes ud eller reduceres. Den er et vilkår, man skal  være i stand til at navigere i og forstå som en dynamik, der er med til at skabe resultater.

Hvis vi skal gennem den berygtede parisiske rundkørsel rundt om Triumfbuen, finder vi ikke vejen ved at planlægge den på forhånd. Vejen opstår gradvist, ved at man kører ind i dynaikken, årvågent prøver sig frem og skaber udfald i tæt interaktion med de andre i rundkørslen. Eller sagt på en anden måde: Vi accepterer uvisheden som præmis for at skabe resultater.

Samme forståelse og tilgang er yderst effektiv i projekter, hvor netop dynamikken og uvisheden er afgørende vilkår, der ikke blot kan reduceres væk. Projektkompasset skaber en ramme, der gør det muligt at agere i sådanne projekter. 

Du er netop blevet ansat som mellemleder i en virksomhed. Efter et par uger står det klart, at flere af dine medarbejdere ikke respekterer de guidelines, du har udstukket: en enkelt er dødtræt af at blive overledet, én har et alkoholproblem og en tredje skal fyres, men du er mest af alt optaget af, hvordan du forhandler den ordre på plads, der sikrer virksomheden næste års budget.

Hvad du gør, kan du læse i bogen her!

Bedre ledelse – en praktisk guide er skrevet af praktikere til praktikere. Bogen giver konkrete bud på, hvad man gør “derude”, når man fx netop skal fyre en medarbejder, planlægge et seminar eller måske forhandle en vigtig aftale på plads.

Skal vi tale sammen?

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om vores ydelser.

Tlf: 3220 0111

Send os en besked