3220 0111 info@incento.com

Ledelsesudvikling for mellemledere i Falck

Falck logo

Styrket ledelse i en hektisk hverdag hos Falck Global Assistance

Hverdagen – ja, aftenen og natten med – er ofte med fuld fart på hos Falck Globale Assistance (FGA). Det er dem, vi alle kan kontakte året rundt, alle dage, på alle tider af døgnet, hvis vi har brug for hjælp pga. uheld eller sygdom på en rejse rundt om i verden. Derfor kræver det sin kvinde og sin mand at holde tungen lige i munden, når man står med det ledelsesmæssige ansvar for at sikre ikke bare fuldt kundefokus, men også høj trivsel og motivation blandt medarbejderne.

Det er man fuldt ud klar over hos FGA, hvorfor man lægger stor vægt på den løbende kompetenceudvikling af teamledere og supervisorer (de overtager ledelsesrollen, når teamlederne ikke er på arbejde). Falck valgte derfor at tilbyde denne gruppe af medarbejdere et forløb i ledelse inden for rammerne af det officielt kompetencegivende akademifag ”Ledelse i praksis”, som Incento blev udpeget til at skulle stå for.

 

Skræddersyet forløb med fokus på fleksibel ledelse

I tæt samarbejde med Falck skræddersyede vi et forløb med fuldt fokus på den kontekst, teamledere og supervisorer står i. Eksempelvis motivation af medarbejdere samtidig med et kraftigt fokus på måltal; potentielt set konfliktfyldte samtaler ifm. telefonisk assistance; involverende kommunikation hvor man sammen finder løsninger.

Og så et essentielt aspekt af ledelse, men hvor der ikke bare findes værktøjer: at finde sin egen vej som leder, og samtidig kunne udøve sin ledelse fleksibelt.

For ikke alle situationer kalder på samme type ledelse. Netop dette sidste aspekt var yderst givende for Team Manager Bujar Neimi:

Det forløb gav mig redskaber til at mingle mellem de forskellige stilarter, indtil jeg synes, at jeg begyndte at finde mig selv som leder. Dermed ikke sagt at jeg står fast på en enkelt metode, for det kan man ikke. Men hele bevidstheden om ledelse – hvordan det kan bruges og differentieres, det var virkelig noget jeg tog med mig fra kurset,” fortæller han. 

Og nå ja, så betød det også lidt, hvem der underviste:

”Det at være i samme lokale med to fantastiske undervisere var en lærerig oplevelse i sig selv,” understreger Bujar Neimi.

Skal vi tale sammen?

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om vores ydelser.

Tlf: 3220 0111

Send os en besked