3220 0111 info@incento.com

Coachuddannelse i Telia

Telias logo - Hvor Incento har gennemført coachuddannelsen.

Coachingfærdigheder for at fremme potentiale og performance i Telia

Styrkede kompetencer hos salgspersonale og salgschefer. Hjælpe medarbejderne med at nå deres fulde potentiale. Samt et ønske om at skabe et støttende og udviklende miljø i de fysiske butikker rundt omkring i landet. Det var ifølge salgsdistriktschef Masoud Razaghi nogle af de vigtige grunde til, at Telia valgte at gennemføre en coachuddannelse med Incento ved roret.

Spørgsmålet var så, om det også fik skabt værdi? For det kan jo være nemt nok for os i Incento at mene, at netop coaching rummer et enormt potentiale i forhold til at få medarbejdere til at blomstre, og dermed også være endnu mere motiverede for at skabe gode resultater, der kan ses på bundlinjen – både når det gælder trivsel, og når det gælder de økonomiske resultater. Heldigvis fik vi endnu en gang ret.

Ifølge Masoud Razaghi førte forløbet nemlig til meget tydelig værdiskabelse på fire helt konkrete områder: medarbejder-engagement, styrket ledelse, individuel vækst hos den enkelte medarbejder, og så et øget kundefokus:

”Coaching har hjulpet vores medarbejdere med at forbedre deres kommunikations-evner og forståelse af kundens behov. Det har ført til bedre kunderelationer og en højere grad af loyalitet,” fortæller Masoud Razaghi, der selv var med på forløbet.

 

Underviser med højt fagtligt niveau

Det har med andre ord gjort en forskel. Og, som Masoud pointerer, så skader det jo heller ikke ligefrem, at Jais Sørensen, der var underviser på forløbet, kan sit kram, både på det faglige og det menneskelige plan:

”Underviserens høje faglige niveau i undervisningen kombineret med hans herlige personlighed er uvurderlig – og det er en direkte årsag til de flotte resultater, holdet har opnået,” lyder det afsluttende fra Masoud Razaghi.

Den store succes har også ført til, at Incento fortsætter arbejdet med at klæde ledere og medarbejdere på med de helt rette coachingfærdigheder til at øge både trivsel, performance og kundeloyalitet.

Skal vi tale sammen?

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om vores ydelser.

Tlf: 3220 0111

Send os en besked