Bruger du dine styrker – for meget?

Lær at balancere dine styrker i hverdagen og bliv en bedre kollega, leder og partner.

Incento har arrangeret en eksklusiv workshop med Inga Coello. På workshoppen arbejder vi med dine unikke styrker, idet vi tager udgangspunkt i den internationalt anerkendte VIA Survey fra VIA Institute on Character.

Vi taler om hver enkelt deltagers personlige styrker, herunder hvordan styrkerne kommer til udtryk og anvendes aktivt i privat- og arbejdslivet.

Et af de redskaber, vi bruger på workshoppen, er Powercards, som er udviklet af Inga Coello og Connie Friman. Disse styrkekort bidrager til at sætte deltagernes unikke styrker i perspektiv og skabe dialog om, hvordan man udnytter sine styrker bedst og undgår at komme til at bruge dem for meget eller for lidt med negative følgevirkninger.

Lær at balancere dine styrker – workshop Coello & Incento 2017.

Dit udbytte af workshoppen

Som deltager gennemgår du en personlig udvikling, der smitter positivt af på dine relationer – både privat og professionelt.

Du vil få indsigt i dine styrker og potentialer, og i hvordan du bruger disse til at få bedre samvær og samarbejde med andre. Samtidig bliver du bevidst om dine blinde vinkler, dvs. opmærksomhedspunkter, du med fordel kan sætte fokus på for at optimere din egen adfærd og dine relationer til andre.

Når du bliver bevidst om dine unikke styrker, vil det have en mærkbar positiv effekt på dine faglige præstationer. Den øgede indsigt vil også sætte dig i stand til at spotte andre menneskers styrker. Dermed bliver du også i stand til at bidrage aktivt til at skabe bedre samarbejde og samvær for andre mennesker.

Praktisk

Antal deltagere: maks. 12

Pris: 4300 kr. per deltager + moms

Prisen er inkl. et sæt Powercards samt 1/2 times individuel opfølgning per telefon, til en værdi af i alt 1175 kr.

Powercards - Coello & VIA