I Incento har vi altid lagt vægt på at skabe læring gennem interaktion, fordi vi tror på læring som en social proces. Det er – som hos langt de fleste af vores gode konkolleger – sket gennem det fysiske fremmøde, fordi det kan noget ift. at binde folk sammen relationelt og dermed rent læringsmæssigt. Men vi har samtidig styrket os inden for virtuelle læringsforløb.

I takt med at mulighederne på de virtuelle platforme er blevet så meget bedre inden for de seneste år, har vi således i Incento skabt erfaringer med at afvikle forløb på disse medier. Og selv om det måske ikke er det samme, så åbner det op for helt andre muligheder. Det gælder eksempelvis øget fleksibilitet, en tilpasning til en online adfærd hos vores kunder og deltagere, mindre transport og ofte mere intensive forløb. Vi tror derfor på, at virtuelle læringsforløb altid kan være værd at overveje.

Vi kan med andre ord gøre begge del, og vi ved, hvad der tæller for og imod. Og vi ved hvad der derfor vil være bedst for jer som virksomhed eller organisation ift. den værdi, I gerne vil have skabt.

Det praktiske

Vi afvikler forløb via en lang række forskellige platforme – og kan hurtigt tilpasse os, hvis I har nogle foretrukne eller faste interne platforme. Når kunden overlader det til os at vælge platform, anvender vi typisk nedenstående.

  • Teams (Microsoft), Zoom, Skype – dette er til at køre live sessioner og egentlig virtuelle forløb
  • Moodle – dette er når vi kører officielle kompetencegivende forløb med eksamen

Der kommer naturligvis hele tiden nye muligheder til. Vi følger derfor udviklingen tæt for at sikre, at vi altid anvender de platforme, der kan skabe den største værdi.

Se her et eksempel på et forløb, vi lige nu gennemfører som virtuelt forløb.

 

 

Kontakt os for at høre mere

For yderligere information om mulighederne, kontakt venligst Partner Jacob Christoffer Pedersen.