UC Syd

 

 

UC Syd logo vektor

University College Syd (UC Syd) er en professionshøjskole, der udbyder 13 professionsbacheloruddannelser samt en række efter- og videreuddannelser.

Incento har indgået samarbejde med UC Syd for at imødekomme den voksende efterspørgsel på kompetenceudviklingsforløb på diplomniveau i Syd- og Sønderjylland samt på Fyn. Eksempelvis udbyder vi Incentos Koordinatoruddannelse i Svenborg Kommune.

University College Syd har campusser i Esbjerg, Haderslev, Kolding, Sønderborg og Aabenraa. Afdelingen for Udvikling og forskning driver efter- og videreuddannelse for cirka 5500 studerende.

UC Syd: Mål og værdier

UC SYD skaber rammen for ambitiøse studerende, der vil løfte samfundet og gøre en forskel for andre. Hos os går teori og praksis hånd i hånd. Det vi underviser og forsker i bliver gjort anvendeligt i praksis. Vi balancerer høje ambitioner med et godt studieliv. Og innovation med viden, der virker.

UC SYD er til for de studerende, for samfundet og for fremtiden.

Vores uddannelser er altid på højt niveau, udviklet ud fra den nyeste forskning og direkte anvendelige. Vi afprøver nye læringsformer og udvikler forskning, der kan anvendes i den virkelige verden. UC SYD er en vidensinstitution, der kobler uddannelse og forskning med samfundets aktuelle behov.

UC SYD er en drivkraft i samarbejdet på tværs mellem uddannelsesinstitutioner, kommuner, region og virksomheder.

Vi stiller høje krav til vores studerende, men giver også meget tilbage. Både i form af høj faglighed, individuelle talentprogrammer og videreuddannelse, der hjælper dem fremad i karrieren. Vi giver vores studerende redskaberne til at realisere deres talent, drømme og ambitioner.

UC SYD er rammen om det gode studieliv og faglig fordybelse. For studerende, der vil forme fremtiden.