Forhandling drejer sig også om fokus på relationerne

Forhandling i din Professionelle Praksis er et 4-dages kursus med mulighed for at tilvælge eksamen og opnå ECTS-point.

En forhandling handler (også) om at opbygge stærke relationer. Når der forhandles, er det derfor ikke kun et spørgsmål om at mestre forhandlingens faser og teknikker, men også om din personlige adfærd. Ikke mindst dit blik for forhandlingssituationens muligheder og vanskeligheder, er afgørende for at træffe bevidste valg om din tilgang i en konkret situation. På forløbet træner du kommunikative værktøjer, konfliktløsningsmetoder og forhandlingsteknik, som hjælper dig til at opnå resultater og skabe fremtidige muligheder gennem gode aftaler.

Udbytte

Målet med kurset er at træne dine forhandlings- og kommunikationskompetencer, så du kan påtage dig rollen som leder, deltager eller sparringspartner i organisationers og virksomheders forhandlinger.

  • Få viden om forskellige kommunikations- og forhandlingsteorier
  • Lær hvordan du vælger den mest hensigtsmæssige forhandlingsteknik
  • Få indsigt i fordele og ulemper ved forskellige forhandlingsstile
  • Træn din evne til at anvende og kombinere flere forhandlingsteknikker
  • Lær at aflæse forhandlingsparters dagsorden og vælge egen forhandlingstaktik
  • Bliv vant til at reflektere over dine styrker og udviklingspunkter i forhandlingsøjemed

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere og specialister i private og offentlige organisationer, der ønsker at træne deres evne til at opnå resultater og gode relationer gennem forhandlinger i en ledelseskontekst. Kurset er ligeledes relevant for HR, indkøbere, sælgere, projektledere mv.

Frivillig eksamen

Der vil være muligt at tilvælge eksamen i akademifaget Ledelse og Forhandling (5 ECTS). Eksamen tager udgangspunkt i selvvalgt erhvervscase, og der er mulighed for individuel vejledning i forbindelse med forberedelse af eksamen.

Interne kurser

Vi tilbyder også kortere kurser, eks. 1 eller 2 dage, i forhandlingsteknik, som kan afholdes internt i jeres organisation. Se eksempel på 2-dages-forløb her.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak

For yderligere information om kurset, kontakt venligst adm.dir. Jais Sørensen

 

Kontakt os for at høre nærmere
Jais Sørensen