incento
Lederudvikling

Hvad er god ledelse? Svarene på det spørgsmål vil være mange, men først og fremmest må de tage udgangspunkt i dig som leder eller jer som lederteam. Derfor vil et vigtigt første skridt være at sætte fokus på enten din personlige lederudvikling eller jeres samarbejde i ledelsesteamet.

 

Hos Incento tilbyder vi såvel skræddersyede individuelle forløb i form af ledersparring, hvor fokus er på din personlige udvikling som leder. Og vi tilbyder forløb for ledergrupper, hvor fokus er på at skabe effektivt og konstruktivt samarbejde i gruppen.

 

Lederudvikling med fokus på din/jeres virkelighed

Både når der er tale om personlig lederudvikling og udvikling af ledergrupper tager vi udgangspunkt i din/jeres virkelighed. Vi tror således på, at både du som person og jeres lokale kontekst er afgørende for både personlig udvikling og samarbejdet i ledergrupper – og afgørende for, hvordan du eller I bevæger jer i ønskede retninger.

Det gør vi blandt andet med udgangspunkt i personprofilering / teamprofilering og gennem strukturerede indledende dialoger, hvor vi opstiller mål for din/jeres lederudvikling, bliver enige om fokusområder, og netop sætter fokus på den kontekst, udviklingen skal foregå i.

 

Lederuddannelse og lederkursus

Vi afvikler naturligvis også kursus- og uddannelsesforløb i ledelse – med mulighed for officielt kompetencegivende eksamen. Læs mere: Lederuddannelse og lederkursus.