Om bloggen

Denne blog er en del af konsulenthuset Incento A/S’ univers. Alle indlæg redigeres og skrives af vores konsulenter.

Ambitionen med denne blog er at skabe et fagligt frirum, hvor vi kan skrive uddybende om en række af de emner, der for alvor optager os – og som vi tillader os at mene, at vi ved noget om. Vi holder os umiddelbart inden for emnerne ledelse, projektledelse, forandringsledelse og uformel ledelse, tænkt i en bred forstand.

Det gør vi ofte – men ikke nødvendigvis altid – med et særligt fokus på foranderligheden, vi er en del af. Vi anerkender fuldt ud værdien i den lineære tænkning, der til enhver tid vil være effektiv, så længe den udgave af virkeligheden, man skal agere i nu og her er præget af forudsigelighed. Det er den blot ikke altid – og måske endda mindre og mindre, i takt med at verden bliver mere og mere forbundet, hvorfor mere kan påvirke mere. Nogle gange må vi erkende, at forudsigeligheden ikke alene ikke er til stede, den er heller ikke mulig at skabe, inden vi begynder at handle.

Man kan på bloggen forvente at få:

  • Inspiration til refleksion – hvor vi prøver at komme med til tider lidt anderledes vinkler på de valgte områder.
  • Inspiration i form af metoder og værktøjer, man kan anvende i sin dagligdags praksis.
  • Mere eller mindre velformede tanker om det at være en del af en dynamisk og foranderlig virkelighed, hvor man samtidig skal skabe resultater.

 

Vil du være sikker på at se de nyeste indlæg på Incento Bloggen, kan du med fordel følge os på LinkedIn eller Facebook.