Vi er hårde til det bløde

Incento er et konsulenthus, som arbejder med sociale processer i organisationer. Vores tilgang som konsulenter bygger på indgående viden om og stor respekt for forretningsmæssige og politiske vilkår.

Derfor plejer vi at sige, at vi er hårde til det bløde.

Vores kernekompetencer ligger inden for organisatoriske udviklingsprocesser med fokus på kultur, samarbejdsprocesser og dynamisk kompleksitet, samt inden for skræddersyet kompetenceudvikling inden for forskellige aspekter af ledelse, projektledelse og kommunikation.

Hvordan er vi at samarbejde med?

I Incento har vi en ganske uformel kultur præget af vores forskellighed, humor og nysgerrighed. Samtidig lægger vi i vores tilgang vægt på at være dybt professionelle i alt, hvad vi gør, både over for hinanden og vores kunder.

Hvordan er vi organiseret?

Incento er en primært netværksbaseret organisation, hvor vi arbejder tæt sammen om at skabe værdi for vores kunder.

Vi har sammensat et dynamisk hold af konsulenter med komplementære egenskaber, fordi vi tror på, at diversitet skaber udvikling og styrker vores faglighed til gavn for vores kunder.

Historien om Incento

Incento A/S blev grundlagt i 2006 af Jais Sørensen – i begyndelsen med fokus på kompetenceudvikling inden for coaching og involverende lederkommunikation.

Allerede i 2008 tog udviklingen fart, og forretningen blev udvidet til at omfatte en lang række andre kurser, hvilket betød, at teamet tiltrak stærke kompetencer fra forskellige fagområder.

2010 var endnu et vigtigt år i historien om Incento, da vi som en naturlig del af udviklingen og efterspørgslen fra vores kunder begyndte at fokusere på konsulentydelser inden for en række aspekter af organisationsudvikling. Et fokus vi har skærpet de seneste år, blandt andet inden for kulturudvikling, håndtering af kompleksitet og procesfacilitering/design af procesforløb.

Vi går op i, at vores omgivelser afspejler vores kultur. Incento har haft hjemme forskellige steder i København – først på Christianshavn og siden 2012 i det kreative miljø i Kødbyen på Vesterbro.