PeopleTools logo

PeopleTools

Incento samarbejder med PeopleTools om at levere medarbejder, team- og lederprofiler i virksomheder og organisationer med henblik udvikling eller rekruttering.

Flere af Incentos konsulenter er certificeret i at anvende PeopleTools-værktøjerne og tilbyder både medarbejder-, team- og lederprofiler, samt kvalificerede tilbagemeldinger og understøttende udviklingsaktiviteter.

Endvidere tilbyder vi kurser i erhvervsmæssig anvendelse af testværktøjer, hvor kursisterne samtidig certificeres i PeopleTools profilværktøjer. Er I interesserede i at afholde et kursus i jeres organisation, er I velkomne til at kontakte adm. dir. Jais Sørensen for et uforpligtende tilbud.

Læs mere om kurset: Erhvervsmæssig anvendelse af testværktøjer – inkl. certificering i PeopleTools

Om PeopleTools

PeopleTools udvikler profil- og procesværktøjer, der hjælper virksomheder med at afdække og udfolde lederes og medarbejderes potentialer. Værktøjerne giver et vidensbaseret grundlag for både rekruttering og udvikling, da de er udviklet på baggrund af evidente personlighedsteorier, herunder Big Five, dansk empiri samt over 25 års praktisk erfaring med at udfolde menneskers potentiale.