Gratis seminar om Forandringer i Uforudsigelighed

På seminaret om Forandringer i Uforudsigelighed får du inspiration og håndgribelige værktøjer til at øge succesraten for jeres forandringsprocesser ved hjælp af et solidt, bæredygtigt udgangspunkt.

2. marts 2017
Kl. 16-18
Holistisk Hudterapeut Skolen:
Sværtegade 3, 2. sal, 1118 København K

Morgenmøde om forandringsledelse - Incento A/S

Skab holdbare forandringer med udgangspunkt i… udgangspunktet!

Vil du skabe mere holdbare udviklings- og forandringsprocesser?
Få inspiration på vores seminar om hvordan du leder forandringer i uforudsigelighed!

Det siges, at 70 % af forandringsprojekter slår fejl. Og der er uendeligt mange bud på, hvorfor dette er tilfældet. Men på listen over disse årsager finder man sjældent ”manglende indsigt i udgangspunktet”, dvs. manglende forståelse for organisationens tilstand ved projektets start.

Det skyldes formentlig, at man, når man evaluerer processen, ikke kan genkalde sig den tilstand, man startede fra, og derfor ikke kan analysere dens betydning.

På vores kommende inspirationsseminar ser vi nærmere på, hvordan du som leder kan imødegå den stigende kompleksitet og lede forandringer på uforudsigelighedens vilkår.

Forandringer i Uforudsigelighed

På seminaret tager vi udgangspunkt i en konkret, og meget aktuel, kundecase. Som deltager på seminaret bliver du ført gennem den konkrete arbejdsproces, vi har gennemgået i praksis.

Vi vil bl.a. komme omkring narrative teknikker, idet vi arbejder med fortællinger som middel til at få et virkelighedsnært overblik over organisationens udgangspunkt for en forandringsproces.

Vi arbejder også med begrebet Starting Conditions, idet vi fokuserer på, hvordan man skaber holdbare forandringer med udgangspunkt i virksomhedens aktuelle tilstand, frem for med udgangspunkt i et predesignet fremtidsscenarie.

Derudover vil vi lave praktiske øvelser med Cynefin Framework, en model til meningsskabelse og beslutningstagning udviklet af David Snowden.

Er du på udkig efter et heldagskursus i samme boldgade?

Så er kurset ‘Ledelse i Foranderlighed’ måske noget for dig.

Holdtyper

Forandringer i Uforudsigelighed
Inspirationsseminar
2. marts kl 16-18
Pris
Gratis