Masterclass i Projektledelse – Når uvished er vilkåret

På det intensive 2-dages forløb, Masterclass i Projektledelse, lærer du at navigere effektivt, selv om uvisheden står lysende klar.

 

Projektlederens store udfordring er at være tilpasningsdygtig ift. den foranderlighed, projekter oftere og oftere er underlagt. Og det sætter den udvidede værktøjskasse dig i stand til.

For at være en stærk og fleksibel projektleder må du supplere de klassiske projektværktøjer med metoder, der understøtter resultatskabelse i dynamiske omgivelser præget af uvished og uforudsigelighed.

På Masterclass i Projektledelse opbygger du en mere fleksibel værktøjskasse, idet du arbejder både med klassiske værktøjer og med supplerende metoder, der sikrer dig resultater, når virkeligheden bliver mere dynamisk og foranderlig.

Det handler om at lære at navigere effektivt i uvished.

 

Udbytte af Masterclass i Projektledelse

  • Du bliver endnu bedre til at skabe resultater gennem projekter, selv når graden af uforudsigelighed og mængden af nødvendige justeringer er høj
  • Du får suppleret de klassiske værktøjer med en række gennemprøvede metoder, der giver dig en mere fleksibel projektledelsesstil
  • Simple principper for at forstå uvisheden og dens betydning i dit projekt
  • Svar på, hvorfor uvished ikke kan imødegås gennem konventionel risikohåndtering
  • Forståelse for, hvorfor konteksten og ikke slutmålet er det mest afgørende for resultatet
  • Indsigt i menneskelige faktorer, der kan hæmme navigationen – og metoder til at imødegå dem

 

Udgangspunktet for dette forløb er vores bog fra 2019:

Kontakt os for en uforpligtende snak

For yderligere information om mulighederne for at holde Masterclass i Projektledelse for jeres organisation, kontakt venligst Partner Jacob Christoffer Pedersen.

Kontakt os for at høre nærmere