Masterclass i Projektledelse

På det intensive 2-dages forløb, Masterclass i Projektledelse, lærer du at navigere effektivt i uforudsigelighed.

Projektlederens store udfordring er at være tilpasningsdygtig ift. den foranderlighed, projekter oftere og oftere er underlagt. Og det sætter den udvidede værktøjskasse dig i stand til.

For at være en stærk og fleksibel projektleder må du supplere de klassiske projektværktøjer med metoder, der understøtter resultatskabelse i dynamiske omgivelser præget af uforudsigelighed.

På Masterclass i Projektledelse opbygger du en mere fleksibel værktøjskasse, idet du arbejder både med klassiske værktøjer og med supplerende metoder, der sikrer dig resultater, når virkeligheden bliver mere dynamisk.

Det handler om at lære at navigere effektivt i uforudsigelighed.

Dette kursus indgår også som modul på Incentos Projektlederuddannelse.

Udbytte af Masterclass i Projektledelse

  • Du bliver endnu bedre til at skabe resultater gennem projekter, selv når graden af uforudsigelighed og mængden af nødvendige justeringer er høj
  • Du får suppleret de klassiske værktøjer med en række gennemprøvede metoder, der giver dig en mere fleksibel projektledelsesstil
  • Du bliver stærkere i de relationelle aspekter af projektledelse
  • Du får små og hurtigt anvendelige greb, der styrker din kommunikation i projekter
  • Du får metoder til at agere i de menneskelige aspekter af projektledelse

Kontakt os for en uforpligtende snak

For yderligere information om mulighederne for at holde Masterclass i Projektledelse for jeres organisation, kontakt venligst Partner Jacob Christoffer Pedersen.