Styrk dit lederskab og få succes sammen med dine medarbejdere

Ledelse er ikke, hvad det har været. Og alligevel er det. Dette er den væsentlige ledelsesmæssige udfordring i en tid med stor foranderlighed og samtidig forventning om at kunne skabe resultater i tæt samarbejde med medarbejderne.

Det kræver både nye tilgange og forståelser, og samtidig også fastholdelse af en lang række fortsat succesfulde ledelsestilgange. Denne virkelighed er omdrejningspunktet for dette kursus. Du vil her få et stærkt fundament for at kunne styrke din ledelse, med udgangspunkt i dine egne styrker og udviklingspotentiale – altså dit personlige lederskab.

Dit udbytte af kursusforløbet

  • Du erhverver dig en række meget konkrete og anvendelige ledelsesværktøjer, der styrker din daglige ledelse på en reflekteret og samtidig praktisk måde
  • Du får en øget bevidsthed om din egen ledelsesstil, og hvordan du kan udvikle den til at sikre positive resultater sammen med medarbejderne
  • Du får redskaber til at styrke din involverende ledelsesstil
  • Du får trænet og skærpet dine kommunikationskundskaber
  • Du får indblik i vigtige psykologiske aspekter, når det gælder forandringer, motivation og uvished

Understøttet af individuel ledersparring

Det er oplagt at understøtte den personlige lederudvikling med individuel ledersparring, hvilket blandt andet kan ske med udgangspunkt i en lederprofil. Incento samarbejder derfor tæt med PeopleTools og er certificeret i deres erhvervspsykologiske profileringsmetoder, herunder “Lederprofilen”.

Frivillig eksamen

Efter endt forløb er der mulighed for at gå til eksamen på akademi- eller diplomniveau. Alt efter det valgte niveau kan man derved erhverve sig 5 eller 10 ECTS-point.

Altid kundetilpasset

Vi tilpasser og justerer naturligvis vores kurser alt efter jeres behov og ønsker. Nedenstående kursusbeskrivelse skal derfor opfattes som et eksempel, hvad angår selve indholdet.

Kontakt os for en uforpligtende snak

For yderligere information om kurset, kontakt venligst adm.dir. Jais Sørensen eller partner Jacob Christoffer Pedersen.

Kontakt os for at høre nærmere