Udvikling / Mennesker / Resultater

Projekter er en arbejdsform, der kan fremme innovation, udvikling, samarbejde og helhedsorienterede løsninger. Reelt værdiskabende, grundlæggende projektledelse kræver sikkerhed i brug af analyse- og planlægningsværktøjer samt kendskab til traditionelle værktøjers begrænsninger. Men det kræver også viden om, hvordan lederrollen kan kræve anderledes personlige kompetencer og metoder, der hvor det ikke skaber de ønskede resultater at forlade sig på regneark og systemer.

Fra værktøjer til projektkultur

På kurset Grundlæggende Projektledelse lærer du ikke kun de basale projektlederværktøjer til planlægning og opfølgning. Du får også en indsigt i, hvordan du afklarer mål, sådan at projektet får det solide fundament, der er afgørende for succes set fra både kunden/brugeren og din topledelse. Kurset giver grundlag for udvikling af en projektkultur, der kan give både projekter og organisation et løft.

På disse tre koncentrerede dage kommer du gennem de væsentligste emner ifm. projektledelse, og vi går nok i dybden til, at du kan gå hjem og bruge værktøj og metoder direkte i egen organisation. Forstå projekters rolle i forretningsmæssig udvikling, opbygningen af teams og deres rolle for projekters succes, lær om planer, opfølgning og faser og deres brug i ledelse, og om deltagernes opgaver og muligheder.

Udbytte af kurset Grundlæggende Projektledelse

• Indsigt i udfordringer i forbindelse med ledelse af projekter
• Metoder til at vurdere ideer og til at finde de udfordringer, der kommer mest ud af at tage op
• Træning i at afdække udfordringer og dokumentere solidt beslutningsgrundlag for projektvalg
• Øvelse i at planlægge opstart og udførelse af projekt, fastsættelse af mål, interessentpleje, kommunikation, risiko og opbygning af teams
• Værktøj til at forankre projekter, undgå faldgruber og sikre gennemførelse.

Info og tilmelding

Læs mere og tilmeld dig kurset via Momentum Academy.

For nærmere information, kontakt venligst Chefkonsulent Niels Levinsen.

Kontakt os for at høre nærmere