Effektiv formidling

På workshoppen Effektiv Formidling lærer du at præsentere dine tanker mere overbevisende og få opbakning til dine ideer, uanset om du ønsker at styrke dit personlige brand, pitche et projekt, indføre et nyt tiltag på arbejdspladsen eller noget helt fjerde.

Formål

En idé kan være nok så god, men hvis den ikke formidles overbevisende, er det en umulig opgave at få andre til at investere tid og ressourcer i at realisere den. På workshoppen Effektiv Formidling lærer du at formidle dine ideer til din konkrete målgruppe både mundtligt og på skrift, så du øger dine chancer for at vinde opbakning fra din modtager.

Målgruppe

Workshoppen er for dig, der gerne vil blive bedre til at formidle dine ideer overbevisende. Det gælder uanset om du er fastansat, jobsøgende, selvstændig, projektleder eller teamleder. Du har formentlig allerede en eller flere ideer til et projekt eller et nyt tiltag, og du ønsker at styrke din evne til at præsentere ideen til andre.

Udbytte af workshoppen

På workshoppen i effektiv formidling får du:

  • Konkrete redskaber til at forberede og gennemføre præsentationen af en idé
  • Mulighed for at præsentere din idé for andre i et trygt og uformelt forum
  • Øvelse i at sætte dig i din modtagers sted samt kortlægge behov og barrierer
  • Teknikker til at præsentere dine ideer mere overbevisende – mundtligt og på skrift
  • En handleplan for, hvordan du vil arbejde videre med at præsentere dine ideer

Indholdet af workshoppen kan tilpasses jeres konkrete deltagergruppe. Kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne.

Kontakt os for at høre nærmere
Stine Halmind