LEDELSESUDVIKLING – MED JER I CENTRUM

 

  • Styrk ledelsesarbejdet på måder, der er 100% målrettet jeres lokale forhold og udfordringer

  • Få mulighed for at producere ny og uvurderlig viden om, hvad der virker bedst hos jer – og hvordan I får skabt størst mulig effekt af jeres ledelse

  • Få stærk ledelse der kan skabe forretningsmæssige og organisatoriske resultater under dynamiske og paradoksale forhold

  • Bind ledelseslagene tættere sammen, så I styrker handlekraften og beslutningskvaliteten

 

 

LEDELSESUDVIKLING SKAL HANDLE OM JER

Bedre og mere professionel ledelse er ét af de vigtige grundlag for at sikre mere succesfulde virksomheder og organisationer!

Sådan lyder det igen og igen. Men nej, svaret er ikke kun at sende ledere på flere lederkurser, fjernt fra de lokale forhold, med endnu en model i centrum og uden basis i relevante, virkelighedsnære erfaringer. Det handler derimod om at få et stærkt pragmatisk og værdiskabende supplement til den klassiske ledertræning.

Ledelsesudvikling skal handle om jer. Om at bringe jeres ekspertviden og erfaringer i spil i ny videnproduktion. Om at tage jeres lokale kontekst og virkelighed seriøst som udgangspunkt for at handle effektfuldt og træffe de stærkeste ledelsesmæssige beslutninger. Så ledelse bliver det, der gør forskellen hos lige præcis jer – NU!

 

skaermbillede-2017-09-17-kl-08-56-09

Et handlingsorienteret og kontekstafhængigt fundament med jer som eksperten

Download den fulde beskrivelse her.